
Гриль вже давно став популярним «видом спорту» в цій країні. Коли світить сонце і температура підвищується, всіх любителів шашлику тягне до мангалу. У власному саду, на балконі чи в парку – є багато місць, де ви можете засмажити м’ясо, овочі та сир зі своїми близькими.
Ви любите м’ясо і любите смажити на газовому грилі? Тоді цей рецепт багатошарового м’яса якраз для вас! Всього за кілька простих кроків ця ситна страва готується майже сама, а м’ясо виходить таким ніжним, що буквально тане в роті. Смачні рецепти газового гриля для початківців перетворюють відпочинок вдома на задоволення. Ви можете використовувати рецепти газового гриля, щоб приготувати фірмові страви з усього світу вдома. Тим, хто проводить відпустку вдома, урізноманітнити може смаження на газовому грилі. Чи знаєте ви, що з Grilling ви готуєте їжу м’яко та з меншою калорійністю? Якщо поєднати м’ясо чи рибу з овочами на грилі, ви точно не помилитеся. Ці рецепти гриля легко приготувати на газовому грилі. Тоді це буде пікнік вдома для чистого задоволення. Додайте кілька салатів, соусів і соусів, і ідеальна літня страва готова.
Поради для газового гриля
Однак, ви повинні переконатися, що ви використовуєте правильну температуру гриля для ваших рецептів гриля. Якщо ви їх дотримуєтеся, він буде працювати при приготуванні м’яса, риби та овочів. Ви повинні знати ці температури.
Що можна смажити на грилі? Інструкції призначені для:
- Братвурст 180 – 220 градусів Цельсія
- Овочі 150-180 градусів Цельсія
- Птиця 140 – 200 градусів Цельсія
- Риба 160-180 градусів Цельсія
- Стейк 230 – 280 градусів Цельсія
Ось і ми підійшли до рецепту смаженого м’яса в голландській духовці. Тримайте горщик вертикально та пошарово складіть у нього 3 речі. Для цього потрібно:
- 1 каструля (або «голландська духовка»)
- 1 барбекю
- Скибочки бекону (кількість залежить від розміру горщика)
- 6 столових ложок порошку паприки
- 3 ст.л кмину
- 1 ст.л перцю
- 1 ст ложка солі
- 3,5 кг свинячої шиї, нарізаної шматочками
- Зелена цибуля
- Помідори
- Соус барбекю
Ось, як це відбувається. Це всього лиш 7 простих кроків:
- Розкладіть скибочки бекону на дні та внутрішніх стінках голландської духовки.
- Покладіть порошок паприки, кмин, сіль і перець у миску та перемішайте інгредієнти ложкою в суміші спецій. Потім наріжте цибулю і помідори трохи товщіми кружальцями. Скільки цибулі та помідорів вам потрібно, залежить від розміру вашої голландської духовки.
- Потім поверніть окремі скибочки свинячої шиї в суміші спецій.
- Тепер ви шаруєте все! Для цього тримайте каструлю під кутом і по черзі викладайте м’ясо, цибулю та помідори один на одного або один біля одного.
- Потім ви намазуєте соусом барбекю.
- Зараз стає гаряче: коли вугілля у вашому грилі по-справжньому розжариться, ви можете поставити голландську духовку прямо на нього. Однак не забудьте накрити каструлю кришкою. Даєте все тушкуватися 2,5 години. Знімаючи її, будь ласка, використовуйте ручку, яка постачається в комплекті з Dutch Oven, інакше ви обпечете пальці!
- Тепер можна дати ніжному м’ясу танути у роті.
Неперевершене свято для кожного поціновувача м’яса!
До слова сказати, одна з найкращих речей у барбекю – це зустріч з близькими та приготування гарнірів. Салати, шашлики, соуси чи часникові багети – все це вишукані смаколики, які зроблять вечір барбекю незабутнім. Насолоджуйтеся різноманітними ідеями барбекю разом з Гріллекс!