
Салат — це одне із самих головних страв святкового столу і не тільки. Суміш овочів, фруктів, м’яса та багатьох інших інгредієнтів, обов’язково заправлені соусом.
Завдяки багатьом джерелам інформації можна зробити висновок, що саме історія найперших даних страв починається з римлян, ще до народження Христа. На бенкетах прийнято було подавати трапезу з трав і овочів, обов’язково заправлену медом, оливковою олію і оцтом. В наш час існує вже не лічену кількість такого страви і з кожним днем її стає ще більше.
Сьогодні я хочу поділитися з Вами 11 простими, але дуже смачними рецептами приготування салатів з копченою куркою і корейською морквою. А так само пропоную оцінити цезар з куркою і сухариками і олів’є по класично.
Історично склалося так, що в них можуть бути змішані різні продукти придатні для їжі. Дуже важлива вимога, всі ці інгредієнти повинні поєднуватися один з одним і до них необхідно підібрати правильну заправку, щоб не зіпсувати смак.
Зміст
- Салат з копченою куркою і корейською морквою шарами
- Рецепт салату з копченою куркою, грибами і корейською морквою
- Салат з копченою куркою та квасолею
- Як приготувати страву з корейською морквою і апельсином
- Покроковий рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і сухариками
- Дуже смачний салат з копченою куркою і помідорами
- Салат з копченою куркою і корейською морквою і чорносливом
- Листковий салат зі свіжим огірком
- Салат лисичка з копченою куркою і корейською морквою
- Обжорка з копченою куркою і корейською морквою
- Відео рецепт салату з копченою куркою, морквою і болгарським перцем
- Салат з копченою куркою і корейською морквою шарами
- Рецепт салату з копченою куркою, грибами і корейською морквою
- Салат з копченою куркою та квасолею
- Як приготувати страву з корейською морквою і апельсином
- Покроковий рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і сухариками
- Дуже смачний салат з копченою куркою і помідорами
- Салат з копченою куркою і корейською морквою і чорносливом
- Листковий салат зі свіжим огірком
- Салат лисичка з копченою куркою і корейською морквою
- Обжорка з копченою куркою і корейською морквою
- Відео рецепт салату з копченою куркою, морквою і болгарським перцем
Салат з копченою куркою і корейською морквою шарами
Інгредієнти:
- Відварна картопля — 4 шт.
- Свіжі печериці — 250 гр.
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Соняшникова олія — для смаження
- Сіль, перець чорний мелений — за смаком
- Копчена курка — 300 гр.
- Морква по-корейськи — 150 гр.
- Варені яйця — 4 шт.
- Сир — 150 гр.
Спосіб приготування:
1. Очищаємо цибулю і кришимо тонкими півкільцями. Потім відправляємо його на сковороду з олією і обсмажуємо до напівпрозорого стану.
2. Гриби промиваємо під проточною водою і нарізаємо не дуже дрібно і відправляємо їх до цибулі. Смажимо до того моменту, поки печериці почнуть підрум’янюватися. Солимо, перчимо до смаку, перемішуємо і знімаємо з вогню, залишаємо в бік.
3. Копчену курку ріжемо дрібними кубиками. Дістаємо кільце від рознімної форми, кладемо на плоску миску, збираємо салат.
4. Дно блюдця змащуємо майонезом, на нього картоплю натираємо на крупній тертці, розподіляємо по дну форми, добре утрамбовуємо, солимо і ще раз змащуємо.
5. Наступним шаром викладаємо гриби з цибулею, далі додаємо копчену курку і кладемо моркву по-корейськи,
Читайте також: Закусочні шари зі шпротами, цибулею та яйцем – простий та смачний рецепт
6. Потім натираємо на крупній тертці яйця зварені в круту, трохи підсолюємо і наносимо майонезну сіточку.
7. Завершальним етапом натираємо сир на дрібній тертці по всіх поверхні форми. Відправляємо салат в холодильник на пару годин для того, щоб просочився.
Після чого акуратно знімаємо роз’ємне кільце, зверху прикрасимо листям петрушки. Приємного апетиту.
Рецепт салату з копченою куркою, грибами і корейською морквою
Інгредієнти:
- Копчена курка — 200 гр.
- Гриби (печериці) — 200 гр.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Корейська морква — 150 гр.
- Яйця — 3 шт.
- Сир — 100 гр.
- Майонез для заправки
Спосіб приготування:
1. Курку як зазвичай наріжемо на невеликі кубики (розмір і форму інгредієнтів ви можете використовувати на свій розсуд).
2. Лук очищаємо , гриби промиваємо і так само ріжемо кубиком. Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію і обсмажуємо до готовності.
3. Твердий сир натираємо на крупній тертці, корейську моркву трохи подрібнити. Попередньо відварені яйця теж натираємо на крупою тертці.
4. Збираємо блюдо шарами і кожен промазуємо майонезом. Перший інгредієнт куряче філе, наступний гриби з цибулею.
Порада: Обтягуємо роз’ємну форму харчовою плівкою, щоб потім було легше її зняти з салату.
5. Потім йде корейська морква, після чого відправляємо форму яйця, останнім відправляємо сир, не змащуємо його майонезом. Накриваємо нашу смакоту харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів години, а по можливості на годину-дві.
Ось такий вийшов у нас салат, ви його можете прикрасити на свій смак. Приємного апетиту.
Салат з копченою куркою та квасолею
Інгредієнти:
- Копчена курка — 500 гр.
- Корейська морква — 300 гр.
- Квасоля червона консервована — 400 гр.
- Сир — 200 гр.
- Сіль, перець — за смаком
- Майонез для заправки
- Часник — 1-2 зубчики
Спосіб приготування:
1. Курку нарізаємо невеликим кубиком. Сир натираємо на крупній тертці. Відразу відправляємо все в глибоку посуд.
2. До курки і сиру відправляємо морква по-корейськи, відкриваємо квасоля, зливаємо сік і перекладаємо.
3. У майонез видавлюємо часник, додаємо сіль, перець, приготованим соусом заправляємо салат, ретельно все розмішуємо.
Страва готова, його можна подати порційно. Приємного апетиту.
Як приготувати страву з корейською морквою і апельсином
Інгредієнти:
- Курка копчена — 1 шт.
- Корейська морква — 500 гр.
- Яйця варені — 4 шт.
- Твердий сир -130-150 гр.
- Апельсин — 3 шт.
- Майонез — 200 гр.
Спосіб приготування:
1. Варені яйця і твердий сир натираємо на крупній тертці.
2. Копчену курку і 2 очищеного апельсина нарізаємо дрібними кубиками. Один апельсин ріжемо часточками для прикраси.
3. Всі інгредієнти готові, формуємо салат з допомогою форми. Ставимо її на тарілку, дно змащуємо майонезом. Першим шаром викладаємо курку, яку теж змащуємо. Слідом йде морква по корейськи.
Читайте також: Суп з печерицями та куркою (31 фото)
4. Потім йдуть яйця, наносимо соус і кладемо поверх апельсини. Відразу ж після кладемо сир.
5. Страву прикрашаємо часточками апельсина. Накриваємо харчовою плівкою, відправляємо в холодильник просочитися.
Акуратно знімаємо форму і пробуємо вийшло блюдо. Незвичайне поєднання апельсину і моркви. Приємного апетиту!
Покроковий рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і сухариками
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи — 250 гр.
- Копчена курка — 300 гр.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сухарики — 70 гр.
- Майонез для заправки
- Кукурудза солодка — 1/2 банки
- Кріп — кілька гілочок
Спосіб приготування:
1. Першим ділом очищаємо цибулю від лушпиння, нарізаємо шматочками, але не дуже дрібними. Заливаємо його окропом і залишаємо маринуватися.
2. Корейську моркву необхідно трошки подрібнити. Курку нарізаємо, намагаємося невеликими кубиками.
3. Промиваємо зелень водою і дрібно шаткуємо. Салат практично готовий, залишилося з’єднати все в одній мисці. Викладаємо курку, моркву по-корейськи, з кукурудзи і цибулі зливаємо рідину і додаємо до решти інгредієнтів.
4. Заправляємо блюдо майонезним соусом, спробуйте на смак, за необхідності підсолити.
Порада: Сухарики краще класти в самому кінці, а краще індивідуально кожному для того, щоб вони зберегли хрусткий смак.
А наш салат готовий, накриваємо на стіл і чекаємо компліменти від улюблених. Приємного апетиту.
Дуже смачний салат з копченою куркою і помідорами
Інгредієнти:
- Копчена курка — 300 гр.
- Помідори 2 шт.
- Сир — 100 гр.
- Морква по-корейськи — 150 гр.
- Майонез для заправки
- Кріп для прикраси
Спосіб приготування:
1. Нарізаємо маленьким кубиком курячу грудку. Сир натираємо на крупній тертці.
2. Помідори добре промиваємо за допомогою губки, вирізаємо плодоніжку і ріжемо маленьким квадратом.
3. У салатник з усіма інгредієнтами додаємо моркву, заправляємо майонезом і все ретельно перемішуємо.
Страва готова, обов’язково спробуйте цей рецепт. Він дуже смачний, соковитий, апетитний і швидкий у приготуванні. Приємного апетиту.
Салат з копченою куркою і корейською морквою і чорносливом
Інгредієнти:
- Курка копчена — 400 гр.
- Чорнослив — 150 гр.
- Сир твердий — 100 гр.
- Яйця — 2 шт.
- Морква по-корейськи — 100 гр.
- Майонез — за смаком
- Волоські горіхи — 100 гр.
Спосіб приготування:
1. Заливаємо чорнослив окропом, відварюємо курячі яйця в круту. Нарізаємо дрібними кубиками чорнослив, волоські горіхи і копчену курку.
2. Сир, яєчні білки яєчні жовтки натираємо на дрібній тертці в окремі миски.
3. Ставимо форму на тарілку і викладаємо салат шарами: курка, морква, змащуємо майонезом.
4. Потім йдуть білки, чорнослив, сир, на які рясно наносимо соус.
5. Кладемо горіхи і поверх них жовтки, акуратно знімаємо форму, можна при бажанні з боків змастити майонезом.
Швидкий, смачний, апетитний салат готовий. Приємного апетиту.
Читайте також: Яєчня в булочці “Серце” – оригінальне перекушування та початок дня
Листковий салат зі свіжим огірком
Інгредієнти:
- Твердий сир — 100 гр.
- Огірок свіжий — 2 шт.
- Копчена курка — 250 гр.
- Морква по-корейськи — 200 гр.
- Варені яйця — 4 шт.
- Майонез
Спосіб приготування:
1. Варені яйця натираємо на крупній тертці і викладаємо відразу на дно страви, робимо майонезну сіточку.
2. Копчену курку нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо на яйця і знову поливаємо соусом.
3. Свіжі огірки ретельно промиваємо, відрізуємо плодоніжки і кришимо кубиками. Їх викладаємо на курку.
4. Далі кладемо шар морквини по-корейськи, змащуємо соусом. Зверху кладемо сир, прибираємо в холодильник.
За бажанням прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту.
Салат лисичка з копченою куркою і корейською морквою
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи — 100 гр.
- Курка копчена — 1 шт.
- Твердий сир — 100 гр.
- Маринований огірок — 2 шт.
- Петрушка — 1 пучок
- Майонез, сіль — за смаком
Спосіб приготування:
1. М’ясо куряче дрібно нарізаємо соломкою. Сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо в загальну миску. Інгредієнти можна викладати як шарами, так і перемішати все разом.
2. Мариновані огірки ріжемо соломкою, так само їх можна замінити на солоні. Петрушку промиваємо і дрібно шаткуємо.
3. До всіх інгредієнтів кладемо 1/2 частину моркви корейськи і заправляємо все майонезом, добре перемішуємо. Зверху викладаємо залишилася моркву.
Пробуємо салат, за смаком солимо. Якщо ви любите погостріше, можна додати червоний перець. Приємного апетиту.
Обжорка з копченою куркою і корейською морквою
Перевагою такої страви можна вважати те, що інгредієнти не потрібно варити або смажити. Приготувати його можна за 5 хвилин.
Інгредієнти:
- Копчена курка — 2 шт. (500 гр.)
- Морква по корейськи — 200 гр.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Масло — для смаження
- Солоні огірки — 3 шт.
- Майонез — за смаком
- Часник — 1-2 головки
Спосіб приготування:
1. Відокремлюємо м’ясо курки від кісток. Кришимо невеликими кубиками. Очищаємо цибулю і дрібно його шаткуємо. Обсмажуємо цибулю на розігрітій з маслом сковороді. Після готовності викладаємо на паперовий рушник.
2. Солоні огірки наріжемо тонкою соломкою. Тепер всі інгредієнти змішуємо в одній глибокої посуді. Морква, ріпчаста цибуля, огірки, курка.
3. У майонез видавимо пару головок часнику. Заправляємо наше страву соусом і ретельно перемішуємо. Коли перемішали, спробуємо на сіль, за необхідності підсолимо і поперчимо.
Порада: Якщо ви хочете збільшити обсяг страви або наситити його, просто збільшіть кількість інгредієнтів.
Блюдо готове. Перекладаємо його на гарну салатницю і подаємо гостей до столу.
Відео рецепт салату з копченою куркою, морквою і болгарським перцем
Дуже просто і смачно! Готуйте з радістю і тоді страва вийде ще смачніше.
Сподіваюся, що всі рецепти коли-небудь вам знадобляться. Приємного апетиту.